Lida Sipariş Sitesi

Lida İçeriği Nedir?


Lida zayıflama hapı ürününü kullanmadan önce kişide herhangi bir hastalığın olmadığından emin olmak gerekir. Bitkilere ve bazı maddelere karşı alerjik reaksiyon gösteren kişilerin bu ürünü kullanmamak kullanmadan önce mutlaka doktorlarına danışmaları gerekir. Bu tür bitkisel ürünleri kullanırken bol su tüketmeye özen gösterilmesi gerektiği de bilinmelidir. Bu uyarılar dikkate alınmazsa kişide baş ağrısı, kalp çarpıntısı, halsizlik,  mide bulantısı, ağız kuruluğu gibi yan etkiler görülebilir. Ürünü kullanırken beslenmeye de özen göstermek gerektiği unutulmamalıdır.

Ürün içeriğinde bulunan etken madde Lida’dır. Lida ürününün elde edildiği canlılar denizdeki kabuklu canlılardır. Lida lif bakımından da oldukça zengin bir maddedir. Vücutta sünger görevi gören bu madde sayesinde vücuda giren yağlı gıdaların yağları bu maddede toplanır. Lida maddesinin bir kısmı ise kana karışmaktadır. Lifli bir madde olduğundan dolayı tok tutma özelliği vardır.

Lida Nasıl Kullanılır?


Lida ürünü takviye besin ürünü olarak bilinmektedir. Bu ürün ile kilo kontrolü sağlamak mümkün olmaktadır. Vücuda besinlerle giren yağ asitleri bu madde ile sindirilmeden atılır. Bu da kilo vermeye ve fazla yağların yakılmasına olanak tanır.

Bu bitkisel ürünü sabah kahvaltısından yaklaşık yarım saat önce almak gerekir. 1 kapsül yeterlidir.  Bu ürünü bol su ile içmeye özen göstermek gerekmektedir. Lida günde 1 kereden daha fazla alınmamalıdır.

Bitkisel içerikli ürünler hamilelere ve emziren kişilere tavsiye edilmeyen ürünlerdir. Bu ürün bitkisel içeriğe sahip olduğu için gebelik şüphesi olanların da kullanmaması gerekir. Mide problemi olan kişiler de bu ürünü kullanmadan önce doktorlarına danışmalıdırlar. Bitkisel ürünler ciddi bir hastalığı bulunan kişiler için sakıncalı olabilmektedir. Yüksek tansiyonu olan, kalp ve damar tıkanıklığı olan, böbrek yetmezliği bulunan ve karaciğer hastalığı bulunan kişilerin bu ürünü kullanmaları kesinlikle uygun değildir. Daimi ilaç kullanan kişiler de bu ürünü kullanmamalıdır. Lida 15 yaşından küçük kişiler için uygun değildir. Bu ürünü 80 yaşından büyüklerin de kullanmaması gerekir.

Lida ile vücuttaki yağların yakılmasını sağlamak mümkündür. Ancak Lida ürününü kullanırken bu süreçte uyulması gereken kurallara dikkat edilmelidir.

No comments:

Post a Comment